Video

Bekijk hier onder diverse video's die ik heb mogen maken voor verschillende klanten.

B-Roll met een Rubiks Cube

Op een regenachtige dag, een korte video.


D-Healthy

D-Healthy zijn 3 jonge personal trainers die 1 op 1 trainingen geven in een mooie, professionele omgeving. Zij wilden graag hun website personaliseren en hun eigen style behouden.


Kijk eens op www.d-healthy.nl

BMW | The 4

In opdracht van Dubbelsteyn | de Fonkert een korte video van een nieuw model, namelijk de BMW 4 serie Coupé. Een video waar veel positieve reacties op zijn ontvangen!


Dubbelsteyn backstage

In opdracht van Dubbelsteyn | de Fonkert een video gemaakt om een beeld te creëren achter de schermen van dit bedrijf. De video is goed bevallen en er gaat een reeks van deze afleveringen komen!

BMW - the 4

Samen met VerseKrachten een video gemaakt voor BMW dealer Dubbelsteyn | de Fonkert`. Gebruik gemaakt van 2 Aputure lampen, Sony a7iii en een 28 en 50mm lens. Verder gebruik gemaakt van droogijs en wat schermen om natuurlijk licht te vermijden.


````boshuisje winterswijk ratum

Wij mochten een paar dagen verblijven in een prachtig boshuisje in Winterswijk aan de grens met Duitsland. Wij leverden deze video en wat foto's aan en zijn blij dat we op deze prachtige plek een paar dagen mochten relaxen!

Wapenveld

Wij gingen een weekend weg met vrienden en ik wilde binnen 3 uur een video maken, om te kijken wat daar uit zou komen.

familieshoot / video

Omdat ik wilde weten of videoshoots iets voor mij zijn, besloot ik onze vrienden op video vast te leggen met hun twee kinderen.

Haringparty 2019

Op verzoek van een klant, welke om de 2 jaar een fantastische dag organiseert, heb ik de Haringparty 2019 mogen vastleggen.

deeb / transit

Artiest deeB aka Danny wilde graag een video voor zijn muziek clip 'Transit'. Video is opgenomen in Hortus in Leiden, bewerkt in FCPX.

Vlieland met drone

Omdat ik in 2017 een nieuwe drone had gekocht, wilde ik deze graag uittesten op Vlieland. Dit is mijn best bekeken video!