Over mij, ons.

Niels.


Hej ik ben Niels en heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik ben in 2018 begonnen met het opzetten van nielsboere.nl en begin 2020 ben ik minder gaan werken bij de politie om nóg meer foto's en video's te kunnen maken, samen met mijn vrouw Lieke. Wij hebben samen hond Joop, poes Willie en 3 kippen.


Als sinds kind maak ik foto's en kan ik me uren bezig houden met het vinden van het juiste licht en de juiste instellingen van de camera. In de loop der jaren heb ik mijn hobby ook aan Lieke kunnen overdragen en gaan wij graag samen op pad om mooie foto's vast te leggen. Ook op vakantie gaat altijd alles mee.


Ik ben graag onder de mensen en hou van een ontspannen en relaxte sfeer. Ik probeer altijd vernieuwende ideeën te ontwikkelen en loop graag voorop in de moderne ontwikkelingen van foto en videografie.


Wat ik belangrijk vind is dat ik eerlijk kan zijn over wat ik kan en doe en dat mijn klanten een goed gevoel hebben bij de stijl die ik heb ontwikkeld. Vragen kan je altijd stellen via het contact formulier of via de App met deze link!


Hopelijk tot snel!

Niels


“Het beste aan een foto is dat deze nooit verandert, zelfs niet als de mensen erop dat wel doen”

Lieke.


Mijn naam is Lieke Caminada en ik ben de vrouw van Niels. Omdat ik gek ben op creatieve ideeën is het fijn samen met mijn man samen te werken. Samen zorgen wij voor een ontspannen en creative flow, wat voor iedereen plezierig werkt.


Voor bruiloften ben ik vaak de 2e fotograaf en ondersteun ik Niels voor bijzondere settings, het neerzetten en helpen van modellen zodat wij allemaal op een fijne manier kunnen werken.


Mijn kwaliteiten liggen bij het neerzetten van een perfect plaatje en door mijn jaren lange ervaring bij Douglas ben ik erg vertrouwd met make-up en aankleding. Ik heb een goed oog voor detail en ben leergierig naar verschillende soorten fotografie.


Lieke

“Het hele punt van fotograferen is dat je dingen niet met woorden hoeft uit te leggen”